Пет зодии ще срещнат  любовта до края на 2022 г.

...
Пет зодии ще срещнат  любовта до края на 2022 г.
Коментари Харесай

Пет зодии ще срещнат ЛЮБОВТА си преди края на 2022 г

Пет зодии ще срещнат  любовта до края на 2022 година Всеки мечтае да е благополучен със своята сродна душа. Тази есен има пет представители на зодиака, които ще имат това благополучие. Вижте дали сте от тези  щастливци.

Ето кои зодии ще срещнат любовта до края на 2022

Телец

Телци, вие сте първите късметлии, които ще срещнат любовта до края на 2022 година Осъзнайте какво тъкмо желаете от бъдещата ви връзка. Заложете на работата върху себе си, отървете се от рестриктивните мерки, които ви пречат да излезете от проблематични и нещастни връзки и спрете да идеализирате действителността, в случай че тя не дава отговор на упованията ви. Рецептата за сполучлива връзка не е в това да бъдете принудени да влезете във връзка, а в това да сте подготвени да приемете любовта. Ако не знаете какъв сътрудник желаете за себе си, какво можете да му предложите и нямате визия за бъдещето на връзката, тогава ще ви бъде мъчно да поддържате постоянна връзка в бъдеще. Особено в края на годината, когато любовта може да ви чака зад ъгъла, би трябвало да сте подготвени да приемете подаръка на ориста.

 

 

 

Близнаци

Много неща при вас ще влязат в по-спокоен стадий или застой, само че не и в персоналния ви живот. Вие сте вторите представителите на зодиака,  които имат огромна възможност да срещнат любовта до края на 2022г. Ще зациклите в домакинските отговорности, в общуването и даже в интимната сфера. Ако забележите казуса в точния момент, може да съумеете да придвижите връзката напред. Има обаче огромен риск да прехвърлите отговорността за проблемите си върху колегата си. Може би е време, благи Близнаци, да погледнете обективно на държанието си? За необвързаните представители на знака същинската обич ще бъде открита през есента. Много от вас дълго време ще чакат да си върнат някогашния, а някои даже ще се опитат да възобновят връзката. По-добре е обаче да се концентрирайте върху нови познанства, ориста сигурно ще ви докара до верния човек.

 

Дева

След леко с напрежение и много рутинно начало на годината, Девите несъмнено ще навлязат във време на промяна и трансформация в персоналния си живот. Тази година трябваше да се научите на примирение и дарба да чакате. Упоритите необвързани Деви ще бъдат възнаградени с романс през есента и по-сериозно възприятие през зимата. В една мощна връзка може да настъпи съществено разтърсване. Ако и двамата не цените възприятията си и не работите върху връзката, единият от вас може да търси схващане и деен слушател отвън връзката. Във връзка, която е в рецесия отдавна, есента на 2022 година може да се окаже основен миг.

 

Стрелец

За необвързаните Стрелци, които чакат смяна, есента и краят на годината ще донесе прогрес в сантименталните въпроси. Ако връзката ви е в застой отдавна и нерешими проблеми са ви довели до задънена улица, диалозите за прогрес ще стартират при започване на есента. Не забравяйте, че някои неща лишават време и ще би трябвало да изчакате ноември-декември, с цел да извършите пробив в връзките. Необвързаните ще се зарадват на доста нови познанства и вероятности, остава единствено да създадат верния избор.

 

Водолей

Самотните Водолеи през първата половина на есента ще имат опция да стартират нов разказ или просто да флиртуват. По-сериозни усеща ще се появят към ноември. Има огромна възможност индивидът, който срещнете през есента, да не бъде просто следващото премеждие, а да спре в живота ви за дълго време. В непрекъсната връзка, изключително в бракове с дълготраен опит, възприятията ще разцъфнат при започване на зимата. Осъществяването на взаимни инициативи ще ви сближи с колегата ви. Значителна част от представителите на знака ще се насочат на сантиментални и дълги пътувания, с цел да подобрят връзките с обичаните хора.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР